Bulone Resort
Koh Bulon Lae

Swedish English Deutsch
Koh Bulon | Boende | Service | Åka till Bulon | Bungalow kategori | Reservation | Bilder på Bulon

Boende

Bulone-resort ägs och drivs av familjen Ongsara sedan 1992. Familjens syskon med familjer finner du alltid på plats och detta gör att resorten har en mycket familjär atmosfär. Bulone-resort har idag ca 36 bungalow som ligger vid Koh Bulon finaste strand. Det finns en härlig badvik precis nedanför resturangen där barnen kan plaska, och skugga från Pinjeträden.

Lite längre ut på udden kan du hitta din egen plats på stranden och ligga ostört men ändå ha näraheten till din bungalow och resturangen. Bungalowanläggning består av bungalows i olika utföranden, allt från små enkla utan toalett och dusch till stora med dubbelsäng och extra sängar till barnen om man så vill, dusch och toalett, myggnät och fläkt. Enkla men mycket trivsamma och med havsutsikt från samtliga.

Resortens resturangen. ligger vid stranden och har en härlig havsutsikt. Vi serverar en mäng rätter både thailänska och internationella. Många uppskattar vår stora och varierade frukostmeny. Bulone-resorts resturang har lagt stor vikt vid fräscha råvaror och stora portioner vilket gör oss till öns särklass bästa resturang.

Menyn är sammansatt för få en stor vaiation för både barn och vuxna eftersom vi vet att detta betyder mycket för dig som gäst. Vi har ett otroligt utbud på allt från genuin thai mat till äkta italienska pasta rätter. Vi vill att du ska trivas hos oss!

© Ongsara family, bulone-resort